Individuele Coaching/Mindfulness

Er zijn momenten in je leven dat je het gevoel hebt “te veel ballen” in de lucht te moeten houden. Je rent je rot en hebt nog steeds het gevoel dat het niet goed genoeg is. Het gevoel alleen maar in je hoofd te zitten en vaak lichamelijke klachten hebben zonder duidelijk oorsprong (hoofdpijn, gejaagde ademhaling, slecht slapen, kritisch en prikkelbaar)

Mindfulness training kan dan passend zijn maar niet iedereen voelt zich prettig in een groep of door omstandigheden is het lastig om je aan een vaste tijd te verbinden. Een individueel traject is dan heel passend

In een individueel traject kijken we samen naar de belemmeringen en welke tools jij zou kunnen gebruiken om weer energie te krijgen.

We gaan aan de slag met de thema’s van de reguliere mindfulness training en daarnaast maak ik gebruik van mBIT waarbij ik je de balans tussen je hoofd, hart en buik weer laten ervaren, want deze zij zijn alle drie nodig.

Bel, app of mail voor informatie of voor een kennismakingsgesprek en we kijken samen wat voor jou passend is.

Gesprekken kunnen op diverse plekken in Nederland plaatsvinden. Navado maakt gebruik van de coachhuizen in Nederland of op de werkplek.

Voor bedrijven zijn er speciale prijsafspraken.

Door Covid-19 vinden er op dit moment geen groepstrainingen plaats, individuele afspraken kunnen door middel van mindful-wandelen of online coaching. Bij het mindful-wandelen houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM