Wie ik ben

Mijn naam is Natasja van Doesburg-Maan.

Al jaren werk ik in de zorg en begeleid ik teams in processen van samenwerken, effectiviteit en vitaliteit. Met name het deel van coachen van medewerkers maakt mij enthousiast. Het leukste vind ik als een team of een medewerker zijn eigen kracht leert inzien en dit echt gaat inzetten.

Nadat ik de NLP Practitioner en Master opleiding in 2016 heb gevolgd, bij de Mind Academy, ben ik me meer gaan richten op het coachen. Daarnaast ben ik ook mBIT coach en Mindfulness trainer.

Mijn Mindfulness trainersopleiding heb ik gevolgd bij SeeTrue, ben MBCT gecertificeerd en tevens aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness (VVM) en VMBN de mindfulnesstraining wordt door veel aanvullende verzekeringen vergoed.

In mijn coachpraktijk gebruik ik een combinatie van NLP coaching, mBIT en mindfulness, net wat bij jouw vraag en doel past.

Het afgelopen jaar heb ik mij ook gespecialiseerd in wandelcoaching vanuit NLP en mindfulness.  Heb je een dilemma in je leven kun je met deze vorm van wandelcoaching in één wandelsessie nieuwe inzichten krijgen om zelf weer verder te kunnen.

Ieder jaar staan er weer diverse bijscholingstrajecten gepland zodat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste technieken en daarmee ook jou optimaal kan ondersteunen.

 

× How can I help you?